Varza calita cu cotlete de porc

de ionela2682 in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2010 | 5157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita ca marime,
  • 1-2 rosii,
  • 1-2 linguri pasta de tomate (bulion),
  • 1 ceapa mai mare,
  • cateva linguri untura sau ulei ,
  • cotlete de porc   2-3 buc sau pulpa,
  • marar,patrunjel,
  • sare piper,
  • 1-2 cani apa sau supa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu cotlete de porc:

Prajim in ulei sau untura pe ambele parti cotletele sau bucati de carne de porc ,o scoatem deoparte intr-un castron, iar in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt dupa care adaugam rosiile taiate cubulete si bulionul. Si mai lasam putin pe foc


Varza o tocam cat putem de fin si o adaugam si pe ea in oala cu prajeala ,amestecam bine pt cateva min,pana isi lasa putina zeama dupa care adaugam carnea pusa deoparte dar si o cana poate doua( vedem pe parcurs) de apa. Saram piperam.


Lasam la foc mic avand grija sa nu se prinda de fundul oalei.( putem acoperi vasul cu staniol si introduce la cuptor)


Cand este fiarta adaugam verdeata tocata fin si servim alaturi de o mamaliguta calda si ciusca!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu cotlete de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

rivka 1

13.04.2010, 21:55

recunosc as gusta si eu o portie imi place si mie varza calita , arata si foarte bine

ionela2682 1

13.04.2010, 21:59

nadina73 1

14.04.2010, 00:48

ce e cu varza e preferata sotului meu asa ca nota 10 cu siguratanta si de la mine 5 furculite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piure si ficatei cu sos la steamer