Varza calita cu kaizer si carnacior

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2010 | 5412 vizualizari

 

preferata sotului meu si e si pregatita de el

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 7-8 felite de kaizer
  • 2-3 fire carnaciori cabanos
  • 1 cutie pasta de tomate 4oo g
  • sare
  • piper
  • putin cimbru macinat si marar
  • 4-5 linguri ulei de maline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer si carnacior:

Se lasa putin varza in apa (in cazul meu am facut cu varza murata,ultimele 2 ) apoi se toaca marunt si se pune la calit in ulei impreuna cu sare, putin piper,cimbru si marar tocat si se lasa sa se caleasca bine eventual mai puneti 1 cescuta mica de apa


Intre timp feliutele de kaizer se prajesc ,la fel si cabanosul taiat feliute sau bucatele cum va place si apoi se pun peste varza


Se lasa sa mai fiarba putin apoi se pune pasta de tomate si se amesteca bine sa nu se prinda de cratita se lasa la foc mic sa mai dea 2-3 clocolte dupa care se stinge focul.


Pofta buna,tot ce e cu varza e preferata sotului meu

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer si carnacior" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

nadina73 1

05.05.2010, 23:23

da ma bucur daca ai incercat si ti-a placut

gaby801 1

06.05.2010, 13:37

ieri am incercat ptr prima data,(sunt incepatore) mi-a iesit f buna ,multumesc inca odata

Ubulika 1

16.05.2010, 17:42

vaiiice bine arata viu la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Rata cu varza la cuptor