Varza cu carnati la ceaun

de kamy in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2010 | 10613 vizualizari

 

am fost prin gradina de la "mosie"si am dat peste 2 verze,un pumn de rosii micute,micute(aici le zice ....tiganesti,sunt mai mici ca cherry),cativa ardei,ceapa verde si m-am gandit sa fac varza cu carnati(ii aveam in congelator)la ceaun.....altfel nu pot gati aici...decat la ceaun,afara.......

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 6 cepe verzi
  • 3 ardei rosii
  • 30 rosii mici,mici sau 3-4 marisoare
  • cimbru
  • 1 lg untura
  • ulei
  • slanina
  • carnati
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati la ceaun:

Am pus in ceaun o lingura de untura si ulei,slanina taiata marunt pe care am lasat-o sa se prajeasca putin,dupa care am pus carnati taiati mai mic,i-am prajit si i-am scos.Am adaugat ceapa si ardeiul si le-am calit,am pus varza taiata mai mare,frecata cu sare si rosiile.Cand varza mea era numai buna de mancat am adaugat carnatii,cimbrul,sare si piper dupa gust.Am mai lasat-o sa dea in cateva clocote si.....gata.

Am mancat-o cu mamaliga si ardei iuti.....yamiiiiiii 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

izulika 1

11.10.2010, 05:30

pentru mine mai aveti ceva?

kamy 1

11.10.2010, 10:13

nu mai am data viitoare....ok?

ionix 1

09.11.2010, 19:14

cu greu ti-am fasit varza bey, dar a fost apreciata si a ta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat