Varza cu carnati taranesti

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2010 | 3613 vizualizari

 

Este foarte buna...nu am poze prea bune pentru ca atunci mi se stricase telefonul asa ca va rog sa imi scuzati pozele.....

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati taranesti
  • 1 varza
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • jumatate ardei galben
  • jumatate ardei rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati taranesti:

mai intai de toate pregatim legumele:


ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.


rosiile se curata de pielita si se taie bucatele mici.


ardeiul rosu si galben se taie cubulete.


varza se taie pestisor sau cum doriti.


intr-o oala se pune putin ulei la incins.


apoi punem carnatii taiati bucati.


ii rumenim pe o parte si alta.


apoi punem ceapa si rosiile.


le invartim de 2-3 ori iar apoi adaugam varza.


punem apa(nici prea multa ca varza oricum mai lasa ea apa).


mai punem si ardeiul taiat si acoperim cu un capac la foc potrivit,si lasam sa fiarba.


cand e aproape gata se toaca marar verde si se pune ,se condimenteaza cu piper si vegeta.


pasta de tomate se desface in putina apa,se pune in oala peste varza.


se amesteca bine,se mai dau cateva clocote si gata varzica.......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.08.2010, 03:41

varza cu carnati noua deastea sa ne datisuper buna 5 furcu

Rocsi 1

29.08.2010, 12:08

pup nadina

danis 1

30.08.2010, 12:48

si eu am facut sambata e foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat