Varza cu carne si rosii cherry

de portiadelumina in Porc, 16 Noi 2012 | 1118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Varză
  • Roşii cherry
  • Carne de porc
  • Mărar verde
  • Piper boabe
  • Sare
  • Ceapă
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne si rosii cherry:

Ştiu că am intrat în post (la data postării) dar cum felul prezentat a fost pregătit înainte, cum din lipsa timpului n-am putut posta şi cum nu vreau să mai stau cu ispita (pozele) prin calculator :D am decis să postez.


Ştiu că nu toată lumea se împacă cu varza, din varii motive. Mie îmi place. Aşa că...


Am tocat trei verze destul de mari (varza scade destul la fiert). Apoi am tocat carnea de porc în cuburi cât de cât egale şi am prăjit-o cât să se rumenească un pic, asta pentru că dă un gust mai bun verzei.


Într-o cratiţă mai mare am pus varza la fiert. Apă am pus cât să fie îndeajuns până când varza îşi va mai lăsa şi ea zeamă. Am pus sarea şi piperul, am adăugat ceapa în felii tăiate mai mare. Am ales ceapă roşie pentru că-mi place şi dă culoare.


Cum a scăzut varza am adăugat şi bucăţile de carne prăjite un pic înainte.Mărarul l-am făcut legătură (legat cu aţă) şi l-am pus la fiert cu toată compoziţia. Pe acesta l-am scos când varza a fost gata.


Spre final am adăugat roşiile cherry întregi pentru a fierbe un pic cu toată compoziia. Finalul a constat în mutarea preparatului într-un vas de yena şi rumenirea la cuptor vreo 10 minute.


Deşi e post (la data postării) vă doresc poftă bună.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (103)

portiadelumina 1

05.12.2012, 19:08

Simona ai bifat comentariul cu nr. 100. Mulţumesc frumos. Şi mie îmi place varza, carnea, ciorba, tocana, fasolea...

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 09:01

foarte buna

-Miti- 1

10.04.2014, 14:07

Ce bine ca e iar post,pot sa o fac si eu ))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita cu costita afumata la Philips Multicooker