Tocam varza fideluta si o frecam bine cu sare, ceapa o taiem julien, ardeiul feliute subtiri.
Dezosam ciolanul su taiem bucatele potrivite.
Intr-o tava punem ulei, varza, peste care vom pune ceapa taiata julien, ardeiul feliute si ciolanul afumat taiat bucatele, deasupra vom pune tocanita de legume amestecata cu apa si sare si dam la cuptor cca o ora.
Dupa ce o scoatem de la cuptor condimentam cu piper si asezonam cu marar tocat fin.
Servim cu mamaliguta,smantana si ardei iute.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro