Varza cu ciolan afumat

de Bucataria_Portocalie in Porc, 8 Feb 2010 | 7244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza murata tocata marunt
  • 1 ciolan afumat
  • 2 cepe tocate marunt
  • cateva jumari (optional)
  • 100 gr suc rosii
  • piper, sare, o foaie mica dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Punem ceapa la calit in putin ulei. Luam cat putem din carnea de pe ciolan si o taiem bucati mari. Cand s-a rumenit ceapa, adaugam carnea si jumarile. Acoperim si lasam 10 min. Adaugam apoi varza tocata marunt si acoperim cu apa. Eu de data asta nu am gasit ciolan dezosat asa ca am pus si osul impreuna cu varza. Punem piperul, foaia de dafin, acoperim si dam la cuptor pentru 2 ore la foc mic. Aproape de sfarsit cand a scazut apa, adaugam sucul de rosii si mai lasam la cuptor o jumatate de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ramo_cata 1

08.02.2010, 19:28

Bucataras Medi 1

08.02.2010, 19:48

Foarte buna............

Teo 1

08.02.2010, 21:53

cine nu pofteste la varza cu ciolan?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești la cuptor, cu sos de smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

la 10:05

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura