Varza cu ciolan afumat

de Bunica in Mancaruri de legume, 2 Noi 2014 | 1054 vizualizari

 

Ehhhhhhhhhh,ce sa va spun?A iesit o bunatate! Incercati sa puneti in varza un ardei gras,gogosar sau kapia calit.

 

INGREDIENTE

  • 1,500 kg. varza cruda
  • 600 g. ciolan afumat fara os
  • o floare marar uscat
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 crenguta cimbru
  • piper
Portii: 56
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Ciolanul se spala si taie bucati mici.


Ardeiul se toaca marunt si se pune la calit in ulei.


Varza tocata fideluta se pune peste ardeiul calit.


Calim pana se inmoaie varza.


Peste varza punem bucatile de ciolan afumat,crengutele de marar si cimbru,piperul si dam la cuptorul incins la 160 grade pana scade zeama lasata de varza.


Cand este frumos rumenita stingem focul si o scoatem din cuptor.


Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.

 

TIPS-URI

1

Nu se pune sare,.Este suficienta cea lasata de ciolan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

02.11.2014, 21:45

Mmm, ce bunatateee!

claudiaO 1

03.11.2014, 09:48

bunatate de varza

Ksenya 1

05.11.2014, 11:41

ce apetisant suna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu kaizer