Varza cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 15 Iul 2010 | 1763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de porc fara grasime
  • 1 varza nu prea mare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • jumatate ardei rosu
  • 1 lingura si jumatate pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • marar
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu muschiulet de porc:

Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga.


Intr-o oala se pune putin ulei la incins.


cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se acopera cu un capac ca sa fiarba.


varza se spala si se taie fideluta.


ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.


morcovul se rade de coaja si se taie rondele.


ardeiul rosu se taie cubulete.


mararul si patrunjelul,se spala,li se indeparteaza cozile si se toaca marunt.


cand carnea a fiert mai bine de jumatate se pune varza tocata.


cand aceasta incepe sa fiarba se pun si legumele rand pe rand;ceapa,morcovul,ardeiul rosu,mararul si patrunjelul.


daca mai trebuie apa se mai adauga,dar calda si nu prea multa pentru ca varza verde oricum mai lasa ea apa.


se fierbe la foc potrivit.


cu 10 min inainte de a inchide aragazul se condimenteaza cu sare si piper.


pasta de tomate se desface in putina apa,se pune peste varza.


se amesteca bine ,apoi se da in cuptorul incins pentru 10 min.


il serviti cu un ardei iute,cu o mamaliguta si putina smantanica..


sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.07.2010, 20:05

da e foarte buna rivka

AlinaCorina31 1

27.11.2010, 11:48

Felicitati pentru reteta! Am facut-o si eu si sotul m-a pus sa ii mai fac o portie. Multumesc!

Rocsi 1

27.11.2010, 21:03

cat ma bucur alina ca v-a placut...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de iarna la cuptor