Varza cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 15 Iul 2010 | 1482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de porc fara grasime
  • 1 varza nu prea mare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • jumatate ardei rosu
  • 1 lingura si jumatate pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • marar
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu muschiulet de porc:

Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga.


Intr-o oala se pune putin ulei la incins.


cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se acopera cu un capac ca sa fiarba.


varza se spala si se taie fideluta.


ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.


morcovul se rade de coaja si se taie rondele.


ardeiul rosu se taie cubulete.


mararul si patrunjelul,se spala,li se indeparteaza cozile si se toaca marunt.


cand carnea a fiert mai bine de jumatate se pune varza tocata.


cand aceasta incepe sa fiarba se pun si legumele rand pe rand;ceapa,morcovul,ardeiul rosu,mararul si patrunjelul.


daca mai trebuie apa se mai adauga,dar calda si nu prea multa pentru ca varza verde oricum mai lasa ea apa.


se fierbe la foc potrivit.


cu 10 min inainte de a inchide aragazul se condimenteaza cu sare si piper.


pasta de tomate se desface in putina apa,se pune peste varza.


se amesteca bine ,apoi se da in cuptorul incins pentru 10 min.


il serviti cu un ardei iute,cu o mamaliguta si putina smantanica..


sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.07.2010, 20:05

da e foarte buna rivka

AlinaCorina31 1

27.11.2010, 11:48

Felicitati pentru reteta! Am facut-o si eu si sotul m-a pus sa ii mai fac o portie. Multumesc!

Rocsi 1

27.11.2010, 21:03

cat ma bucur alina ca v-a placut...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor