Varza cu piept de rata

de Lily_Musat in Rata, 26 Iun 2009 | 16375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza MARE
  • 400 ml suc de rosii
  • 4 linguri bulion
  • 4 cepe potrivite
  • 3 frunze de dafin
  • 2 linguri de sare
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel
  • 1 piept de rata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu piept de rata:

Punem pieptul de rata la fiert in oala, sa fiarba bine 1 ora.


Varza o taiem fin, o frecam cu sare sa se inmoaie si o punem intr-o oala mare. Calim ceapa cu sucul de rosii si cu bulionul, peste care adaugam 500 ml apa fierbinte si foile de dafin. Dupa aceea punem prajeala peste varza in oala si acoperin cu capacul. O lasam sa fiarba pe aragaz la foc foarte mic cca 1:30 h.


Dupa ce a fiert varza pe foc, punem pieptul de rata peste varza, il condimentam cu sare si piper, punem si putin ulei peste el sa se rumeneasca in cuptor si bagam oala in cuptorul incins la 200 grade pentru cca 30 minute. Dupa aceea punem verdeata (patrunjelul) si scoatem oala din cuptor.


Aranjam un pat de varza si punem pieptul de rata peste apoi il taiem file.


Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu piept de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

danygospodina 1

26.06.2009, 18:44

Si cu ...talent. Asta daca esti un bucatar mai mic.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melci cu nuca , stafide si scortisoara

ieri la 23:05

Prăjitură turnată cu brânză

ieri la 21:41

 Tortellini cu sos cheddar , jambon si fasole verde

ieri la 21:33

Jumari extra

ieri la 21:04

RETETA RECOMANDATA
Rata umpluta cu sos de portocale