Varza cu piept de rata

de Lily_Musat in Rata, 26 Iun 2009 | 11134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza MARE
  • 400 ml suc de rosii
  • 4 linguri bulion
  • 4 cepe potrivite
  • 3 frunze de dafin
  • 2 linguri de sare
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel
  • 1 piept de rata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu piept de rata:

Punem pieptul de rata la fiert in oala, sa fiarba bine 1 ora.

Varza o taiem fin, o frecam cu sare sa se inmoaie si o punem intr-o oala mare. Calim ceapa cu sucul de rosii si cu bulionul, peste care adaugam 500 ml apa fierbinte si foile de dafin. Dupa aceea punem prajeala peste varza in oala si acoperin cu capacul. O lasam sa fiarba pe aragaz la foc foarte mic cca 1:30 h.

Dupa ce a fiert varza pe foc, punem pieptul de rata peste varza, il condimentam cu sare si piper, punem si putin ulei peste el sa se rumeneasca in cuptor si bagam oala in cuptorul incins la 200 grade pentru cca 30 minute. Dupa aceea punem verdeata (patrunjelul) si scoatem oala din cuptor.

Aranjam un pat de varza si punem pieptul de rata peste apoi il taiem file.

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu piept de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

danygospodina 1

26.06.2009, 18:44

Si cu ...talent. Asta daca esti un bucatar mai mic.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI