Varza cu piept de rata

de Lily_Musat in Rata, 26 Iun 2009 | 14105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza MARE
  • 400 ml suc de rosii
  • 4 linguri bulion
  • 4 cepe potrivite
  • 3 frunze de dafin
  • 2 linguri de sare
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel
  • 1 piept de rata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu piept de rata:

Punem pieptul de rata la fiert in oala, sa fiarba bine 1 ora.


Varza o taiem fin, o frecam cu sare sa se inmoaie si o punem intr-o oala mare. Calim ceapa cu sucul de rosii si cu bulionul, peste care adaugam 500 ml apa fierbinte si foile de dafin. Dupa aceea punem prajeala peste varza in oala si acoperin cu capacul. O lasam sa fiarba pe aragaz la foc foarte mic cca 1:30 h.


Dupa ce a fiert varza pe foc, punem pieptul de rata peste varza, il condimentam cu sare si piper, punem si putin ulei peste el sa se rumeneasca in cuptor si bagam oala in cuptorul incins la 200 grade pentru cca 30 minute. Dupa aceea punem verdeata (patrunjelul) si scoatem oala din cuptor.


Aranjam un pat de varza si punem pieptul de rata peste apoi il taiem file.


Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu piept de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

danygospodina 1

26.06.2009, 18:44

Si cu ...talent. Asta daca esti un bucatar mai mic.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Rata cu masline