Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

de Catalina L in Mancaruri de legume, 19 Mai 2022 | 4120 vizualizari

 

Varza de Bruxelles este adesea ocolită. Este păcat, pentru că e o legumă plină de beneficii..
Este plina de vitamine si daca este gatita bine va asigur este gustoasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/varza-de-bruxelles-cu-chorizo-smantana.html

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de varza de Bruxelles
  • 100 gr de chorizo doux
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smantana
  • boia de ardei
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan:

Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece. 

Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita si taiati-le in 2..

Taiati carnatul in felii fine.  

Puneti-le la prajit intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei  .

Adaugati varza, reveniti impreuna 10 minute.  

Amestecati, puneti sare, piper , boia de ardei. Adaugati smantana si 50 ml de apa , lasati sa fiarba si sa scada timp de 5-10 minutes.

Puneti parmezan ras sau bucatele, amestecati.  

Serviti imediat ! Decorati cu parmezan si presarati boia de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecei