Varza de bruxelles cu mazare

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2015 | 710 vizualizari

 

Vazusem o reteta asemanatoare pe good food

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de caserola de varza de bruxelles
  • 1/2 cutie de mazare
  • 1/2 cutie de speak
  • 1/2 ceapa alba
  • ulei de masline
  • 1 cub maggi
  • piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de bruxelles cu mazare:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu speak-ul fasii.


Varza de bruxelles se curata de frunzele de deasupra,se spala bine si se taie in jumatate si se adauga peste ceapa calita.


Punem apa cat sa acopere,cubul maggi si acoperim cu un capac.


Dupa circa 10 minute se adauga mazarea scursa de zeama,condimentele si putina apa,se lasa pe foc pana cand ingredientele sunt fierte.


Se serveste cald

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de bruxelles cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

05.11.2015, 07:29

dya

Micutza Luana 1

05.11.2015, 15:17

hmm cum o fi varza aia nu am papat pana acuma

Bya Ralu 1

05.11.2015, 16:09

eu nu ma omor dupa ea,dar nu e rea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spanakopita (placinta cu spanac)