Varza de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 20 Mai 2010 | 1981 vizualizari

 

Pentru cine maine tine post il poftesc la o portie de varza

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivit de mare
  • jumatate ardei rosu
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 2 cepe verzi
  • marar verde
  • 3 linguri orez
  • 1 lingura bulion
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de post:

Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.


morcovul se curata,se spala si se taie cubulete.


ardeiul se scoate semintele si se toaca si el.


mararul si patrunjelulse spala,se indeparteaza cozile si se toaca marunt marunt.


varza se spala si se taie fidelute.


intr-o oala s epune putin ulei la incins.


can s-a incins se pune ceapa ,morcovul si ardeiul la calit.


cans s-au calit putin se pune varza fideluta si se pune o cana de apa fierbinte(oricum varza verde mai lasa si ea zeama).


se pune piper si sare si se acopera cu un capac si se lasa la fiert.


orezul se pune intr-un ibric si il fierbem cu un strop de sare.


cand e aproape gata fiarta se pune patrunjelul si mararul tocat.


bulionul se desface in putina apa si se toarna in oala si 1 lingurita de boia de ardei dulce.


se adauga si orezul fiert.


se mai dau cateva clocote si se inchide focul,iar oala se acopera cu un capac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

20.05.2010, 21:45

te poftesc roxana...nadina iti dau dar foarte putin sa stii

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 11:27

rocsi de la tn mirosea ieri la min epe scara? am zis ca innebunesc ce bine mirosea, tre sa fac si eu mane neaparat

Rocsi 1

21.05.2010, 11:38

da d ela mine...vroiam sa te chem cu mirosul la o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc de legume cu orez