Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Retete de post economice
Varza se curata de frunzele vestede, apoi se toaca fideluta.
Într-o cratiță, incingem cateva linguri de ulei si adăugăm varza, in transe, deoarece este voluminoasă la inceput, dar in scurt timp, se înmoaie.
Dupa ce a scazut in volum, adăugăm ardeiul tăiat fasii, cimbrul, boiaua si o canuta cu apa calda (varza îsi va lasa si ea apa). Amestecăm si o lasam la gătit, cu foc mediu.
Când este aproape gata, adăugăm 2 linguri cu pasta de tomate, potrivim de sare si piper, transferam varza intr-un vas de lut, incalzit bine, apoi introducem vasul in cuptorul preincalzit, la 180-190 grade C, pentru aproximativ 30 minute. Varza trebuie sa se fragezeasca bine si sa capete o usoara crusta rumenita.
La final, presăram mararul verde tocat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult