Varza (murata) calita

de Zamfira in Mancaruri de post, 28 Ian 2013 | 4993 vizualizari

 

Ador varza (salata, gatita, etc), o leguma de nota 10, super sanatoasa si foarte gustoasa. Dar cea murata...e cea mai cea!!! Va invit la masa!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 verze murate
  • 2 cepe mari (albe)
  • piper
  • 1 lingura de boia dulce
  • 2 linguri cimbru uscat
  • 1 cana mare de bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza (murata) calita:

Tocam ceapa marunt si o calim putin, apoi adaugam o lingura de boia dulce. Clatim verzele si le tocam marunt. Adaugam varza tocata peste ceapa, apoi cimbru si piper si completam cu apa. Cand varza este aprope fiarta punem si o cana de bulion si lasam sa mai fiarba putin.


P.S. pentru o aroma mai deosebita, putem adauga si o cana de vin alb (demisec).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza (murata) calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Zamfira 1

02.03.2013, 16:17

Multumesc MVMih

Patricia Iordache 1

13.03.2013, 02:07

Gata, maine fac mancarica asta!

Zamfira 1

13.03.2013, 08:08

Patricia multumesc!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu spanac