Varză murată cu bacon

de Panacris in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2013 | 1674 vizualizari

 

Un fel principal savurat în oricare anotimp!

 

INGREDIENTE

  • varză murată cca. 2000 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • morcovi 2 bucăți,
  • bacon cca. 300 g,
  • piper proaspăt măcinat,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • mărar uscat,
  • boia de ardei dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu bacon:

Ceapa se curăță, se căleșete în puțin ulei si apă, împreună cu morcovii și baconul, tocate mărunt. Între timp varza murată se taie fideluță și se adaugă la amestecul de ceapă și bacon. Se asezonează de mirodenii, se transferă în oala sub presiune, se completează cu cca. 1500 ml apă și se lasă la fiert sub presiune cca. 35 de minute. Se servește fierbinte alături de mămăliguță sau pâine proaspătă!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dana_Retetegg 1

17.02.2013, 18:58

Zamfira 1

17.02.2013, 19:12

Rocsi 1

17.02.2013, 19:22

Buna si gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute rumenite in vasul de lut la cuptor