Varza murata cu kaizer

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2010 | 4207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • kaizer
  • 1 lingura plina pasta de tomate
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu kaizer:

Varza se pune jumatate de zi la desarat in apa calda(se schimba apa cam de 2,3 ori).


dupa ce s-a desarat se taie marunt.


kaizerul se feliaza si el si se pune in putin ulei si se rumeneste circa5 min.


dupa se curata ceapa si morcovul,se toaca si se pune peste kaizer.


se lasa 3-4 min la calit.


apoi peste kaizer,ceapa,morcov se pune varza tocata si se pune si o cana ,2 de apa dar calda.


cand e aporape gata se pune patrunjelul verde tocat,pasta de tomate desfacuta in putina apa,piper si vegeta dupa gust.


se mai da cateva clocote si e gata.


se poate servi cu mamaligura,ardei iute si smantanica!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

17.04.2010, 19:38

mie imi place ca e putin acrisoara..

nadina73 1

17.04.2010, 20:05

e foarte buna

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 20:13

imi place la nebunie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu varza calita