Varza murata cu kaizer

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2010 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • kaizer
  • 1 lingura plina pasta de tomate
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu kaizer:

Varza se pune jumatate de zi la desarat in apa calda(se schimba apa cam de 2,3 ori).

dupa ce s-a desarat se taie marunt.

kaizerul se feliaza si el si se pune in putin ulei si se rumeneste circa5 min.

dupa se curata ceapa si morcovul,se toaca si se pune peste kaizer.

se lasa 3-4 min la calit.

apoi peste kaizer,ceapa,morcov se pune varza tocata si se pune si o cana ,2 de apa dar calda.

cand e aporape gata se pune patrunjelul verde tocat,pasta de tomate desfacuta in putina apa,piper si vegeta dupa gust.

se mai da cateva clocote si e gata.

se poate servi cu mamaligura,ardei iute si smantanica!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Rocsi

Rocsi 1

17.04.2010, 19:38

mie imi place ca e putin acrisoara..

nadina73

nadina73 1

17.04.2010, 20:05

e foarte buna

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 20:13

imi place la nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!