Varza noua calita - de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 18 Mai 2012 | 6479 vizualizari

 

Azi fiind vineri vin cu o varza noua calita, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 3 - 4 cepe
  • 3 linguri tocana de legume sau bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • marar proaspat
  • 50 ml ulei de masline sau floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita - de post:

Tocam varza marunt, dupa care se freaca cu sare.


Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, pana cand devine aurie, apoi se pune tocana de legume si se mai lasa cateva minute pe foc.


Se adauga varza peste ceapa calita cu tocana de legume.


Se lasa 10 minute la foc mic, fara apa, mestecand din cand in cand pentru a nu se prinde, dupa care se adauga 1 pahar de apa.


Se lasa pana fierbe bine, daca este nevoie se mai adauga apa.


La sfarsit se adauga foile de dafin, sare si piper dupa gust.


Se asezoneaza cu marar tocat fin.


Se serveste alaturi de mamaliguta calda si ardei iute.


Pofta buna!!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

20.05.2012, 00:48

OOO ! parca e praji

Dana Cristea - pusikmea 1

20.05.2012, 09:07

Multumesc tuturor

roxanabucataras 1

23.05.2012, 13:15

mmmmm fac si eeeeeuuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi (de post)