Varza noua calita - de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 18 Mai 2012 | 6963 vizualizari

 

Azi fiind vineri vin cu o varza noua calita, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 3 - 4 cepe
  • 3 linguri tocana de legume sau bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • marar proaspat
  • 50 ml ulei de masline sau floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita - de post:

Tocam varza marunt, dupa care se freaca cu sare.


Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, pana cand devine aurie, apoi se pune tocana de legume si se mai lasa cateva minute pe foc.


Se adauga varza peste ceapa calita cu tocana de legume.


Se lasa 10 minute la foc mic, fara apa, mestecand din cand in cand pentru a nu se prinde, dupa care se adauga 1 pahar de apa.


Se lasa pana fierbe bine, daca este nevoie se mai adauga apa.


La sfarsit se adauga foile de dafin, sare si piper dupa gust.


Se asezoneaza cu marar tocat fin.


Se serveste alaturi de mamaliguta calda si ardei iute.


Pofta buna!!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

20.05.2012, 00:48

OOO ! parca e praji

Dana Cristea - pusikmea 1

20.05.2012, 09:07

Multumesc tuturor

roxanabucataras 1

23.05.2012, 13:15

mmmmm fac si eeeeeuuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza rosie calita