Mancarica de legume

de epurasha2bb in Mancaruri de post, 9 Iun 2010 | 7393 vizualizari

 

am numit-o asa simplu fiindca asta e, ruda cu ghiveci sau rattatouille.E satioasa si gustoasa, se face rapid si se poate servi in mai multe feluri.Eu am ales niste tagliatelle simple.

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate de vanata mica
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 capatana usturoi nou (adica din cel verde dar care are capul mare si bulbii formati)
  • 2 ciuperci proaspete champignion albe
  • 2 frunze de varza alba mica
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 1/2 borcan mic de pasta de tomate(cam 4-5 linguri)
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel verde 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume:

Se spala legumele bine, se curata de coaja morcovul si se curata de pielita ciupercile, se scot semintele si vinisoarele de la ardeiul kapia si cotorul.Se toaca marunt legumele toate si frunzele de varza.Morcovul se da pe razatoarea mica.Se pun la calit in 2 linguri de ulei, se amesteca bine si spre sfarsit se adauga pasta de tomate.Se amesteca din nou si se mai lasa putin pe foc.

Se serveste presarata cu patrunjel verde si cu diverse garnituri, mamliguta calda, un piure cu smantana sau paste fainoase.Eu am ales pastele, am fiert un rotocol de tagliatelle in apa cu sare si apoi le-am scurs sub jet scurt de apa rece apoi fiind caldute inca le-am amestecat cu putin unt topit.Foarte satios si gustos mi s-a parut si in plus nu e greu de facut deloc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mena29 1

09.06.2010, 20:34

Am atatea bunatati pastrate la favorite incat nu stiu cand o sa reusesc sa le fac pe toate

Ina 1

09.06.2010, 20:51

nota 5 din 7 voturi. Frumos arata si stiu si ca-i buna rau

Rocsi 1

11.06.2010, 10:52

foarte apetisanta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata