Vinete crocante cu cascaval

de adnia in Mancaruri de legume, 13 Ian 2013 | 1108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • sare, piper, dupa gust
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • putina faina
  • pesmet
  • cascaval ras
  • cateva felii de sunca pt decor (optional)
  • ulei pt. prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete crocante cu cascaval:


Dupa ce am pregatit toate ingredientele, m-am apucat de treaba: am spalat si feliat vanata (feliutele le-am taiat cam de grosimea unui deget), le-am sarat pe ambele parti si le-am lasat pe o tava tapetata cu servetele ca sa absoarba apa lasata de vinete (aprox 15 min). Apoi le-am tapetat cu un alt sevetel, pt a le usca, le-am tavalit prin putina faina, apoi prin aluat de pane (ouale batute cu laptele, sare, piper si faina), iar in final prin pesmet.


Dupa aceea le-am prajit in ulei incins pana au devenit aurii. Dupa ce le-am scos tin tigaie, le-am asezat din nou pe o tava tapetata cu un servetel, pt a absorbi uleiul in exces pe feliile de vanata, si le-am presarat repede cu cascaval ras, ca sa se topeasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete crocante cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.01.2013, 18:40

Pare bunnn

Bunica 1

13.01.2013, 18:42

placeee!

gaby_gabytza 1

13.01.2013, 19:51

minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu orez