Vinete la cuptor

de lilik in Mancaruri de legume, 27 Mar 2011 | 2753 vizualizari

 

poate nu e o prezentare exceptionala in tavita in care le-am si copt dar va asigur ca sunt f bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200-250 gr mozzarella
  • 150 ml circa vellutata Cirio
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor:

Curatam o parte din coaja vinetelor si le taiem felii pe lungime,dupa care punem feliile pe gratar si le prajim pe ambele parti(daca va place le puteti praji in ulei),iar cand le luam de pe gratar presaram deasupra sare.


Taiem felii mozzarella(cate felii de vinete atatea de mozzarella).


Pe fiecare felie de vanata punem o felie de mozzarella si o frunza de busuioc apoi rulam.


Punem vellutata(passata) de rosii intr-un castronel si punem sare,oregano si busuioc dupa gust.


Luam o tava mai mica si o ungem pe fund cu putin sos apoi punem rulourile de vinete,deasupra punem alt strat de sos si presaram parmezan.


Dam totul la cuptorul preancalzit la 175-180° pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

lilik 1

29.03.2011, 16:34

Kamy nu ca nu-mi place tavita ,dar ma refeream la faptul k nu am pus in farfurie mie imi place are mult tavita

mena29 1

10.04.2011, 08:36

Sa sti ca e chiar buna prezentarea,cat despre gust...imi inchipui

adry88 1

07.05.2011, 13:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Musaca din vinete ( varianta mea)