Vinete pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2016 | 4344 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte bune.
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vanata se spala, se sterge si se taie felii de 1 cm latime.

Se presara cu sare si se lasa 20-30 minute pe un tocator.

Se spala de sare, se usuca cu prosop si se pune pe un tocator.

Se presara cu piper.

Ouale se bat bine cu laptele si sare.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Se trec feliile de vanata prin faina, ou batut, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Vanata se poate curata de coaja daca nu va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu garnitura de orez si legume