Vinete prajite

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2012 | 4170 vizualizari

 

numele l-am luat de la mamaia ,asa le spune ea...doar ca ea le face fara ou...cu ou sunt insa mult mai bune.

 

INGREDIENTE

  • o punga de vinete congelate sau vinete proaspete, cam 300 g
  • 2 oua
  • o ceapa
  • rosii din conserva, cam 200 g
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Vinetele se scot la decongelat la temperatura camerei, se toaca putin apoi. Se caleste ceapa taiata marunt in ulei, la foc iute, apoi se adauga rosiile maruntite, dar nu pasirate, se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa vreo 4-5 minute la foc mic. Se pun si vinetele, se amesteca bine si se mai lasa vreo 10 minute, amestecand mereu sa nu se prinda. La sfarsit se sparg ouale direct peste vinete, se amesteca repede sa se omogenizeze si se stinge focul. Se servesc caldute.

Sunt foarte bune cu paine prajita.

Fara ou, sunt si de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Merisor 1

07.12.2012, 20:36

Interesanta reteta!

elucubratiiculinare 1

07.12.2012, 23:03

foarte buna , mi-ai dat o idee super

adasev12 1

07.12.2012, 23:23

motan...
merisor, ms

elucu, ma bucur

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete prajite