Vinete umplute cu legume

de CameliaR in Mancaruri de legume, 12 Ian 2019 | 196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • o mana de mazare congelata
  • 5 bucati de conopida congelata
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 100 g cascaval ras
  • 2 rosii
  • pasta de tomate
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu legume:

Curatam si spalam toate legumele. Morcovii ii dam pe razatoare, taiem ceapa in fasii potrivite, iar ardeiul il taiam in bucati mai maricele. Spalam vinetele. Facem o taiatura pe mijloc la fiecare vanata. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul din interior. Spalam miezul scobim si il taiem in bucati potrivite. Presaram putina sare in fiecare vanata. Intr-o oala punem uleiul. Adaugam ceapa si o calim. Adaugam ardeii, morcovii, miezul de vanata ramas, mazarea, conopida sare si piper. Amestecam. Adaugam 100 ml apa. Punem o lingura de pasta de tomate. Amestecam. Fierbem pana apa scade si obtinem o compozitie solida. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam vinetele. Ungem fiecare vanata cu pasta de tomate. Umplem vinetele cu compozitia pe care am obtinut-o. Presaram pe fiecare vanata cascaval ras. La final, adaugam pe fiecare vanata feliute de rosii. In 150 ml apa dizolvam 2 linguri de pasta de tomate. Punem amestecul otinut in tava cu vinete. Coacem la 190 grade C aproximativ 45 de minute sau pana vanata este gatita perfect.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

14.01.2019, 20:44

Ce vinete bune

laura_n 1

16.01.2019, 21:42

Arata perfect! Apetisante si rumene! Bravo, Cami!

dantes 1

17.01.2019, 17:59

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute