Visine pentru prajituri -la borcan

de Sidy in Sirop / Compot, 27 Aug 2010 | 8651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 1,5 kg zahar
  • 1 plic conservant( numai in cazul in care nu aveti o camara buna racoroasa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri -la borcan:

Visinele se spala , li se rup coditele si se lasa apoi la scurs.
Se scot samburii cu dispozitivul special.
Visinele se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se invarte bine sa se topeasca zaharul.
Se lasa asa de azi pe maine , invartindu-se din cand in cand.
A doua zi se adauga la compozitie un pliculet de conservant( daca este cazul). Visinele de preseaza putin in borcane , se acopera cu sirop si se pun capacele.Siropul ramas se pune in sticle capsate. Visinele si siropul se pun apoi direct in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri -la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

27.08.2010, 10:25

Bune,si eu am facut dupa reteta ta.Sunt minunate.

Rocsi 1

27.08.2010, 11:46

sunt bune...iarna la prajiturele...am si eu dar cateva nu prea multe

Corinuta 1

27.08.2010, 19:17

Mama pune de-astea....eu fur cate-un borcan cand trec pe la ea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri