Visine pentru prajituri -la borcan

de Sidy in Sirop / Compot, 27 Aug 2010 | 5722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 1,5 kg zahar
  • 1 plic conservant( numai in cazul in care nu aveti o camara buna racoroasa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri -la borcan:

Visinele se spala , li se rup coditele si se lasa apoi la scurs.

Se scot samburii cu dispozitivul special.

Visinele se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se invarte bine sa se topeasca zaharul.

Se lasa asa de azi pe maine , invartindu-se din cand in cand.

A doua zi se adauga la compozitie un pliculet de conservant( daca este cazul). Visinele de preseaza putin in borcane , se acopera cu sirop si se pun capacele.Siropul ramas se pune in sticle capsate. Visinele si siropul se pun apoi direct in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri -la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

27.08.2010, 10:25

Bune,si eu am facut dupa reteta ta.Sunt minunate.

Rocsi 1

27.08.2010, 11:46

sunt bune...iarna la prajiturele...am si eu dar cateva nu prea multe

Corinuta 1

27.08.2010, 19:17

Mama pune de-astea....eu fur cate-un borcan cand trec pe la ea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Visine in zahar, pentru prajituri