Vita cu sos de soia si legume este o reteta delicioasa din bucataria asiatica.
Carnea de vita se taie in bucati de marime egala, de circa 2 cm.
Sosul de soia se amesteca cu mierea si ghimbirul.
Se adauga la fasiile de vita, se amesteca si se lasa la marinat cel putin 2 ore.
Dupa ce au trecut cele 2 ore, ceapa, morcovul si ardeiul gras se curata si se taie fasii.
Se pune ulei in wok-ul infierbantat si se prajesc bucatile de carne la foc mare pentru cateva minute.
Se scoate carnea deoparte si se calesc la foc mare legumele. Mai intai adaugam morcovul, apoi ceapa si apoi ardeiul gras.
Se pune inapoi in wok carnea si se amesteca.
Se orneaza cu ceapa verde si cu seminte de susan.
Se serveste cu orez la aburi sau cu noodles.
Pofta buna!
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
15
IAN
2021 |
![]() |