Vitel cu cartofi si spanac

de mihaelar63 in Vita, 29 Noi 2015 | 1286 vizualizari

 

 Am pregatit tocanita de vitel pentru familion si cartofi fierti pentru mine. Dar poate manca omul singur cartofi? Nu !!! leDoresc si ei. Luati baieti si mancati si cu ceva spanac verde ce sta stingher, asa sa aveti digestia mai buna :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 500 gr cartofi fierti
  • 100 ml ulei
  • 5 cepe mici
  • 1 lingura ardei tocat cu Kapia [ conserva proprie ]
  • 1/2 lingurita pudra chilly
  • 2 maini de spanac verde
  • sare
  • castraveti verzi, rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu cartofi si spanac:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Carnea se spala si se taie cuburi mari, asa cat o imbucatura.

  3. Ceapa se taie cubulete.

  4. Se pune ceapa si carnea la sotat. Sarati.

  5. Cand ceapa este sticloasa se pune pasta de kapia si o cana de apa si se fierbe sub capac 30 minute.

  6. Cand carnea este patrunsa se aduga cartofii taiati cuburi si spanacul taiat fideluta.

  7. Sarati daca mai este nevoie si condimentati cu pudra de chilly [ ardei iute ].

  8. Serviti preparatul decorat cu castraveti verzi si rosii.

  9. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Daca nu va place spanacul se poate inlocui cu patrunjel verde sau chiar cu rucola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu cartofi si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Adele 1

01.12.2015, 07:31

Catalina L 1

02.12.2015, 14:43

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:59

Delicioasa tocanita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vitel cu legume la cuptor