Vitel cu legume la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 11 Dec 2014 | 1508 vizualizari

 

Un preparat simplu, aspectuos si pot spune chiar dietetic. Am folosit pentru prima data inelele de silicon cu snur (uitate intr-un sertar)

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume la cuptor:

Carnea de vitel se spala si se zvanta cu un srvet . Se sareaza si se pudreaza cu ghimbir pudra .

Legumele se curata si se spala . Morcovul si ardeiul se taie in felii  pe lungime .

Se inteapa sau se desface carnea si in locurile formate se introduc legumele si carnaciorii .

Se leaga bucata de carne cu snururile de silicon .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu otet aromat de merisoare si afine + putin ulei de masline .

Se da la cuptor tava 30 minute . Din cand in cand se intoarce bucata de carne .

Scoateti tava din cuptor si lasati carne sa se odihneasca [ acoperita ]15-20 minute . Scoateti inelele ,apoi poate fi feliata .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi calda cu garnitura . Numai insotita de salata . Sau rece ca aperitiv .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

11.12.2014, 22:12

Ma gandeam in seara aceasta sa fac ceva asemnator dar cu piept de curcan pe cand vine finutzele cele mici in vizita

Ina 1

12.12.2014, 09:04

Nu prea gatesc vita , dar imi place mult ce-ai facut!

mihaelar63 1

12.12.2014, 11:31

Ina se poate prepara si cu piept de cocos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!