Vitel in sos cu vin

de epurasha2bb in Vita, 29 Iul 2010 | 2995 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura sos de soia
  • 300 g carne vitel(muschi sau vrabioara)
  • 100 ml vin rosu/negru
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o frunza de dafin
  • 1 graunte de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in sos cu vin:

Se stroseste gruntele de usturoi cu lama lata a unui cutit .Se incinge uleiul de msline si se adauaga usturoiul in el si frunza de dafin, se roteste usor tigaia sa se aromatizeze uleiul, apoi scoatem usturoiul si frunza de dafin si adaugam carnea de vitel splata si tocata cubulete.Lasam la foc mic pana se patrunde carnea dar s afie totusi moale.


Se curata ceapa si morcovul d ecoaja si apoi se toaca ceapa solzisori iar morcovul de da pe razatoare.Se taie rondelute si un ardei rosu.Se calesc impreuna cu carnea de vitel si la sfarsit se adauga vinul si sosul de soia si se mai lasa pana se evapora alcolul din vin si ramane doar aroma.


Se serveste cu conopida murata si verdeata alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel in sos cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Sylvia 1

29.07.2010, 19:36

bestiala

mena29 1

30.07.2010, 07:47

Cred si eu ca-i un deliciu

epurasha2bb 1

30.07.2010, 16:32

multumesc fetelor, e si usor de facut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Vitel stroganoff cu orez basmati