Waffe belgiene

de Oana in Dulciuri, 13 Dec 2009 | 8134 vizualizari

 

Iata o reteta originala, n-am venit de-acolo cu mana goala :). Waffele mele vor avea toate forma de Mickey :))), dar sunt senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 300 g zahar
  • 1 plic praf de copt(10 g)
  • 300 g unt
  • 5 oua
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe belgiene:

Se amesteca intr-un castron faina, zaharul si praful de copt. Se adauga untul moale si ouale si se mixeaza bine. rezulta un aluat mai gros, care nu curge.

Aparatul de waffe se incinge si se pune aluat cu lingura. Imediat untul incepe sa se topeasca si cu ajutorul lingura intindeti bine pe toata suprafata formei. Se coc 4 minute.

Se pot manca simple, pudrate cu zahar sau cu diferite toppinguri si frisca. Delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe belgiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Waffe belgiene-0
Waffe belgiene-1
Waffe belgiene-2
Waffe belgiene-3
Waffe belgiene-4
Waffe belgiene-5

COMENTARII (9)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

10.01.2011, 09:12

OANA ai fost prin Belgia si nu ai trecut si pe la mine? aici se numesc gofre,se gasesc in toate magazinele si chiar sunt masini speciale ca cele de inghetata pe strada care le prepara pe loc si ma innebunesc cu mirosul lor asa ca mi le fac si singura in casa

Oana

Oana 1

10.01.2011, 21:18

Ligia, pai daca stiam Tonetele din strada sunt super, numai de la ele am mancat gofre

adry88

adry88 1

08.05.2011, 12:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!