Waffe belgiene

de Oana in Dulciuri, 13 Dec 2009 | 8380 vizualizari

 

Iata o reteta originala, n-am venit de-acolo cu mana goala :). Waffele mele vor avea toate forma de Mickey :))), dar sunt senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 300 g zahar
  • 1 plic praf de copt(10 g)
  • 300 g unt
  • 5 oua
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe belgiene:

Se amesteca intr-un castron faina, zaharul si praful de copt. Se adauga untul moale si ouale si se mixeaza bine. rezulta un aluat mai gros, care nu curge.


Aparatul de waffe se incinge si se pune aluat cu lingura. Imediat untul incepe sa se topeasca si cu ajutorul lingura intindeti bine pe toata suprafata formei. Se coc 4 minute.


Se pot manca simple, pudrate cu zahar sau cu diferite toppinguri si frisca. Delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe belgiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

10.01.2011, 09:12

OANA ai fost prin Belgia si nu ai trecut si pe la mine? aici se numesc gofre,se gasesc in toate magazinele si chiar sunt masini speciale ca cele de inghetata pe strada care le prepara pe loc si ma innebunesc cu mirosul lor asa ca mi le fac si singura in casa

Oana 1

10.01.2011, 21:18

Ligia, pai daca stiam Tonetele din strada sunt super, numai de la ele am mancat gofre

adry88 1

08.05.2011, 12:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Faguri