Waffe belgiene cu nutella

de RuxyRux in Prajituri, 17 Feb 2011 | 6027 vizualizari

 

N-am mai folosit de multa vreme aparatul si am zis ca e timpul sa facem niste waffe delicioase...si le-am uns cu nutella pentru un gust senzational...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua separate
  • 1 lingura drojdie uscata
  • 1 cana si un sfert de faina
  • 1 cana de lapte( 200 ml)
  • 100 ml unt topit
  • 5 linguri zahar pudra
  • doua pliculete vanilie
  • un praf sare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe belgiene cu nutella:

Laptele caldut se amesteca cu drojdia si se dizolva.

Albusurile se bat spuma.

Galbenusurile se bat cu un praf de sare si se adauga la laptele cu drojdie.

Faina se amesteca cu zaharul si se adauga la compozitie.

Se adauga si untul topit si se amesteca bine.

Se pune si albusul batut spuma si se incorporeaza usor.

Compozitia trebuie sa arate ca o smantana foarte groasa. Daca vi se pare prea lichida mai adaugati faina si invers daca vi se pare prea groasa mai adaugati putin lapte.

Se lasa 45 de minute la loc caldut.

Se ia cu polonicul din compozitie si se toarna in aparatul bine incins de waffe.

Se lasa sa se rumeneasca frumos, se scot si se pune nutella deasupra. Decorati dupa dorinta ...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe belgiene cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

RuxyRux 1

20.02.2011, 08:34

Mihaela Cris va imbratisez si va multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:14

imi place foarte mult bravo

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Waffe cu finetti si banane