Waffe belgiene cu nutella

de RuxyRux in Prajituri, 17 Feb 2011 | 5452 vizualizari

 

N-am mai folosit de multa vreme aparatul si am zis ca e timpul sa facem niste waffe delicioase...si le-am uns cu nutella pentru un gust senzational...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua separate
  • 1 lingura drojdie uscata
  • 1 cana si un sfert de faina
  • 1 cana de lapte( 200 ml)
  • 100 ml unt topit
  • 5 linguri zahar pudra
  • doua pliculete vanilie
  • un praf sare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe belgiene cu nutella:

Laptele caldut se amesteca cu drojdia si se dizolva.

Albusurile se bat spuma.

Galbenusurile se bat cu un praf de sare si se adauga la laptele cu drojdie.

Faina se amesteca cu zaharul si se adauga la compozitie.

Se adauga si untul topit si se amesteca bine.

Se pune si albusul batut spuma si se incorporeaza usor.

Compozitia trebuie sa arate ca o smantana foarte groasa. Daca vi se pare prea lichida mai adaugati faina si invers daca vi se pare prea groasa mai adaugati putin lapte.

Se lasa 45 de minute la loc caldut.

Se ia cu polonicul din compozitie si se toarna in aparatul bine incins de waffe.

Se lasa sa se rumeneasca frumos, se scot si se pune nutella deasupra. Decorati dupa dorinta ...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe belgiene cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

RuxyRux 1

20.02.2011, 08:34

Mihaela Cris va imbratisez si va multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:14

imi place foarte mult bravo

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Waffe cu finetti si banane