Waffe sarate (cu cascaval si branza de burduf)

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 9842 vizualizari

 

Pentru ca mi-am adus aminte ca am prin camara si un aparat de facut waffe ( prea putin utilizat) : )

 

INGREDIENTE

  • 200g unt
  • - 4 oua
  • - 1/2 lingurita de sare
  • - 300 g faina alba
  • - 1/2 lingurita praf de copt
  • - 150ml lapte caldut
  • - 2 linguri de cascaval ras
  • -3 linguri branza de burduf ( sfaramata sau rasa)
  • -piper, boia( dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe sarate (cu cascaval si branza de burduf):

Se amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui mixer, pana cand obtinem un aluat consistent ( o idee mai gros decat aluatul de clatite )...nu trebuie sa va speriati daca pare cumva taiat....la copt nu va exista nicio problema...

 

TIPS-URI

1

lasam aparatul la incins, apoi il pensulam cu putin ulei  ( operatiunea este necasara doar pentru prima wafa), apoi nu va mai trebui uns!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe sarate (cu cascaval si branza de burduf)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

kamy 1

04.02.2011, 18:25

ce-mi plac sarate da n-am aparat

alinutza1983 1

04.02.2011, 18:45

...asa e Teo...aseara nu aveam somn si bantuiam pe Bucataras! ....
ms Bunica, Kamy, Luk, Lili.. ...din cate am mai vazut pe la alte fete sunt si sandwich-makere care au incorporate si gratarele de waffe...eu mi-am luat aparatul dintr-un magazin Plus .

RuxyRux 1

07.02.2011, 17:20

Vai ce buuune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Budinca din creier