Waffles cu inghetata de afine

de gospodariu in Dulciuri, 18 Iun 2016 | 470 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru waffles:

  • 3 oua;
  • 4 linguri de zahar;
  • 4 linguri de ulei;
  • 5 linguri de lapte;
  • 1/2 lingurita de amoniac stins cu otet;
  • esenta de vanilie;
  • faina cat sa devina un aluat mai gros ca smantana;
  • sare;

Pentru topping

  • inghetata de afine
  • sos de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffles cu inghetata de afine:

Se mixeaza bine ouale impreuna cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand zaharul, vanilia, uleiul, laptele, amoniacul si la sfarsit faina. Se ia cate o lingurita din compozitie, si se pune in presa dupa care se coc aproximativ 5 minute.


Se servesc lipite intre ele cu inghetata de afine si se orneaza cu sos de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffles cu inghetata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

19.06.2016, 10:45

Rocsi 1

19.06.2016, 11:04

Mmmmm...

gospodariu 1

19.06.2016, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem