Wedges, facuti acasa

de articook in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2010 | 5412 vizualizari

 

Decat sa mancati la restaurant cartofi wedges, care sunt semipreparati si congelati... incercati sa faceti acasa wedges proaspeti si buni!

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi albi
  • carnati de bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wedges, facuti acasa:

Aveti nevoie de cartofi noi { albi, si trebuie sa fie mici } . Se spala foarte bine cu un burete, pe urma se pun la fiert, nu trebuie fierti prea tare pentru ca, coaja trebuie sa ramana pe ei. Cand sunt fierti se scot imediat din apa { nu turnati apa rece peste ei } se taie in 4 sau in 2 daca sunt foarte mici. Cel mai bine e sa se taie pe o tabla din lemn, deoarece sunt foarte fierbinti. Nu se lasa sa se raceasca ci se pun imediat in ulei la prajit.


Dupa ce s-au rumenit destul se scot si se dau cand inca sunt calzi cu condiment de cartofi prajiti, cel care il folosesc eu este de la "Galeo", este cel mai bun din cate am incercat, deoarece contine un mix de plante uscate, nu are ingrediente care au gust bun dar nu sti ce sunt.



Se pot servi cu carnati, care se pun in cuptor, pe gratar la 180°C, pe programul de ventilatie {carnatii i-am intepat cu un cutit, astfel a iesit toata grasimea din ei}



Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Wedges, facuti acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

epurasha2bb 1

09.06.2010, 13:35

imi plac la nebunie dar nu stiam ca asa se fac! super!

Rocsi 1

10.06.2010, 19:47

bun bun

articook 1

12.06.2010, 20:43

da chiar sunt foarte buni! desi ii fac mai rar, pentru ca nu prea imi place sa prajesc mancarea.... se merita facuti asa odata la cateva luni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Carnati/cremwursti in foietaj