Zacusca

de Gicuta69 in Zacusca, 7 Sep 2015 | 4989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg vinete
  • 2 kg ardei kapia
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • 1 litru suc de rosii
  • 750 ml ulei
  • 3-4 frunze de dafin
  • sare
  • piper
Portii: 23
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca:

Vinetele, gogosarii si ardeiul capia le-am copt si curatat si le-am lasat la scurs.


Ceapa curatata si spalata am taiat-o solzisori.


Am pus uleiul la incins si am adaugat ceapa.


Cand ceapa s-a inmuiat am adaugam ardeiul taiat si vinetele tocate.


Am pus fruzele de dafin,putina sare si piper apoi am dat cratita la cuptor.


Din cand in cand am scos cratita si am amestecat sa nu se lipeasca legumele.


Cand uleiul s-a ridicat deasupra am adaugat sucul de rosii ,am gustat , am potrivit de sare si am mai lasat la fiert cca 30 de minute.


Am scos frunzele de dafin si am pus zacusca fierbinte in borcanele sterilizate. Le-am pus la bain-marie pentru cca 30 minute. Cand timpul s-a scurs, le-am acoperit cu prosoape groase si am lasat asa pana a doua zi cand s-au racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

simona72 1

25.09.2015, 18:00

RuxyRux 1

25.09.2015, 19:12

O prezentare excelenta!

Gicuta69 1

25.09.2015, 19:34

Multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuni

de Rocsi 9

la 11:33

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci