Zacusca de ardei cu fasole

de lili in Zacusca, 25 Aug 2010 | 6139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ceapa
  • 1 kg fasole pastai
  • 1 l bulion
  • 1/2 l ulei
  • piper
  • sare
  • conservant (salicilat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de ardei cu fasole:

Ardeii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Se pun la prajit pana lasa ulei. Ceapa se curata si se prajeste la fel. Fasolea se taie bucatele mici si se fierbe. Dupa ce ceapa s-a calit bine (devine aurie) se amesteca cu fasolea si pe urma cu ardeii prajiti. Se adauga bulionul si se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa sa dea cateva clocote.


La final se adauga conservantul, se mai da un clocot si se opreste focul. Se pune in borcane. Acestea se dau la dunst 20 de minute. Dupa ce se racesc se pot depozita in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ardei cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lili 1

25.08.2010, 21:42

multumesc fetelor...Sidy sa stii ca noua ne place mai mult cu pastai decat cu fasole uscata...anul trecut am facut pentru prima data si toata s-a mancat repede...va multumesc la toate de furculite..

nadina73 1

26.08.2010, 00:58

cu fasole boabe am facut dar u pastai nucred ca e foarte buna5 furcu

Corinuta 1

26.08.2010, 14:29

Cu fasole boabe fac si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu fasole