Zacusca de vara

de kukibella in Zacusca, 8 Iul 2013 | 5245 vizualizari

 

este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete;
  • 6 ardei capia roşii;
  • 1 ardei iute;
  • 3 cepe;
  • 10 roşii;
  • 100 gr.ulei;
  • sare;
  • piper;
  • 1-2 frunze de dafin;
  • 1/2 lingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vara:

Vinetele,ardeii se coc şi se curata; roşiile se oparesc se curata şi se pun la scurs.

Se toaca toate legumele.

Intr-un vas se pune uleiul,dupa ce s-a ıncis un pic se adauga ceapa tocata(se prajeşte pana devine luciosa),se adauga ardeiul iute tocat marunt şi ardeiul copt,se lasa pe foc aprox.6-7 min,dupa care se adauga roşiile.

Se lasa pe foc(mic) aprox. 25 de min.

Adaugam vinetele si se contiuna fierberea la foc mic pana iese uleiul la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

CookieMonster 1

08.07.2013, 17:29

imi place tare zacusca

kukibella 1

08.07.2013, 18:40

iry-gabriela 1

08.07.2013, 22:25

la ce sa mai muncesc cand gasesc la tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vara