Zama de cartofi cu moare si jambon afumat

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 11 Dec 2019 | 4053 vizualizari

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

11.12.2019, 18:37

Taman ce ii ziceam lui Vali ca as manca o ciorba de cartofi, zic sa venim la tine...

mihaelar63 1

11.12.2019, 18:38

No hai la Cluj Vorba cantecului !!!

Constelatialeu 1

11.12.2019, 18:45

No ce sa zic, Clujul nu-i ca Campina si nici nu l-am vazut.... scuzati cacofonia....

Merisor 1

11.12.2019, 19:02

Asta e din aia de te scoală din boală!

RODIMUR 1

11.12.2019, 19:03

Foarte gustoasă...!

MotanLaOale 1

11.12.2019, 19:07

buna tare

RuxyRux 1

11.12.2019, 19:57

Vai, vai vai!!! Si wow!Asta e incredibila!

Adi 1

11.12.2019, 20:48

Foarte buna!

lucy2002 1

11.12.2019, 21:00

Inca nu am reusit sa acresc ciorba cu moare si auda ca-i foarte buna. La noi se foloseste pentru acrit ciorbele borsul de putina.

vasimur 1

11.12.2019, 21:18

mihaelar63 1

11.12.2019, 21:53

Lucy , Stiu . La noi se foloseste moarea , iarna . Este buna cand prepari o ciorba cu carne de porc sau carnati afumati , mai ales . Este foarte digestiva . Are efectele similare ciorbitei de burta . Cu singura deosebire ca este ca cea cu moare este bine agreeata de toata lumea . Dupa cum spune Merisor este o ciorba ce te scoala din boala

gaby_gabytza 1

12.12.2019, 08:28

Bun bun

Ksenya 1

12.12.2019, 12:20

Imi place!

lucy2002 1

12.12.2019, 12:28

Multumesc Mihaela !

Sidy 1

12.12.2019, 14:33

Cu ceapa rosie...te unge pe suflet ! O minunatie de zama...

madi_marin 1

12.12.2019, 20:11

Bravo, Regina Ciorbelor! Pe gustul meu!

Rocsi 1

12.12.2019, 21:38

Cred ca este de o mare bunatate! Si ce gust o avea!

Panacris 1

13.12.2019, 11:27

Bunaciune!

Catalina L 1

14.12.2019, 16:56

adevarata zama ta

mirela0911 1

16.12.2019, 12:48

Asa ca pe la noi! Grozav de buna!

Anett 1

30.11.2021, 16:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu carnati si zeama de varza