Zucchini pane

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 8 Mai 2017 | 6390 vizualizari

 

foarte usor de preparat dar atat de gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini tineri si proaspeti
  • 1 lingurita rasa de sare grunjoasa
  • 4 oua mari de casa
  • 4 linguri rase de faina alba proaspat cernuta
  • un praf de piper
  • cca 30 ml apa minerala
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini pane:

Zucchini se spala sub jet de apa rece, apoi se sterge cu prosoape absorbante de bucatarie.

Ii feliem in rondele subtiri, ii asezam intr-o strecuratoare din plastic, presaram sare grunjoasa si lasam o jumatate de ora sa se inmoaie rondelele si sa se scurga apa.

Batem ouale cu un praf de piper, adaugam faina si putina apa minerala.

Incingem putin ulei intr-o tigaie, trecem rondelele de zucchini prin compozitia de ou cu faina, apoi prajim la foc iute, pe ambele fete.

Le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie, pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini pane" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille la cuptor