Zucchini pane

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 8 Mai 2017 | 6239 vizualizari

 

foarte usor de preparat dar atat de gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini tineri si proaspeti
  • 1 lingurita rasa de sare grunjoasa
  • 4 oua mari de casa
  • 4 linguri rase de faina alba proaspat cernuta
  • un praf de piper
  • cca 30 ml apa minerala
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini pane:

Zucchini se spala sub jet de apa rece, apoi se sterge cu prosoape absorbante de bucatarie.

Ii feliem in rondele subtiri, ii asezam intr-o strecuratoare din plastic, presaram sare grunjoasa si lasam o jumatate de ora sa se inmoaie rondelele si sa se scurga apa.

Batem ouale cu un praf de piper, adaugam faina si putina apa minerala.

Incingem putin ulei intr-o tigaie, trecem rondelele de zucchini prin compozitia de ou cu faina, apoi prajim la foc iute, pe ambele fete.

Le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie, pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kytz 1

08.05.2017, 23:18

N-am mai mâncat de deva timp...dar îmi plac mult!

Dulciuri cu Georgiana 1

09.05.2017, 09:09

Foarte buni ! Tocmai am facut si eu!

dantes 1

09.05.2017, 10:31

Bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sparanghel pane