CONCURS: Retete romanesti de suflet

Postat de Bucataras in Concurs pe 29 Noi 2018 | 4471 vizualizari

Comentarii (29)

29.11.2018, 17:34

Ce concurs minunat si ce premii minunate!

29.11.2018, 17:57

29.11.2018, 18:06

Ce-ti mai place sa ne provoci, dar abia nu lancezim....si nici premiile nu-s de lepadat.....

29.11.2018, 18:26

29.11.2018, 18:46

Ce premii frumoase si ce provocare interesanta!

29.11.2018, 20:26

Foarte frumoase premii!

29.11.2018, 21:37

30.11.2018, 03:45

30.11.2018, 06:48

30.11.2018, 08:12

Ce premii frumoase! Multumim, bucataras dragalas!

30.11.2018, 13:34

ce rasfat, sunt superbe premiile <3

30.11.2018, 13:40

Foarte frumos si interesant concursul ! Mult succes participantilor !

30.11.2018, 15:11

30.11.2018, 15:49

Ador vasele din ceramica! Sunt preferatele mele!

30.11.2018, 16:13

Frumoase premii!

01.12.2018, 21:10

Ce premii frumoase!

04.12.2018, 15:05

Foarte frumoase premiile!

04.12.2018, 18:53

Acum am vazut concursul! Cele mai frumoase pemii!

VI

VI
09.12.2018, 08:10

Frumoase premii!

09.12.2018, 23:12

ce frrumos

15.12.2018, 07:43

super premii

15.12.2018, 08:07

Retete de suflet si premii pe masura !

15.12.2018, 11:16

super premii

28.12.2018, 15:56

buna ziua am scris o reteta de cozonac dar nu o vad afisata pe pagina mea si nici la rubrica dulciuri,de ce ?am scris ,,reteta romaneasca Cozonac cu nuca

06.01.2019, 18:53

REȚETĂ ROMÂNEASCĂ
****************************
Ciorbă (borș) de legume și ciuperci

INGREDIENTE
2 cepe
3-4 linguri de ulei.
2-3 morcovi, țelină, praz,
1 ardei gras,
1 ardei Kapia,
cca 200 g de hribi uscați ( în prealabil spălați),
2 inguri de orez (spălat).
1 legatura patrunjel,
2 linguri de orez
1 lamaie (sau bors)
sare
2 litri apă


*
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de verdeturi:

Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam.

2 cepe tocate mărunt se călesc în 3-4 linguri de ulei.
Apoi, se adaugă, pe rând, tocați mărunt 2-3 morcovi, țelină, praz, 1 ardei gras, 1 ardei Kapia, se călesc toate,

Se adaugă cca 200 g de hribi uscați ( în prealabil spălați), plus 2 linguri de orez (spălat). Toate aceste se călesc cca 5 minute,

După aceea se adaugă 2 l de apă caldă.
Se fierbe, iar când e gata se adaugă 10-15 măsline și borș după gust.

După un clocot, se adaugă tocătură de mărar, leuștean, pătrunjel și sare după gust, apoi lasam sa fiarba vreo 30-40 de minute.

(Textul rețetei prezentat de realizatoare produsului culinar ( Amarie Dorina) și postat de Amarie Vasile)

08.01.2019, 18:46

Felicitari tuturor concurentilor! Felicitari norocosilor! Sa le folositi cu placere!

08.01.2019, 18:46

Felicitari! Sa le folositi cu drag si spor!

09.01.2019, 13:14

Felicitari, dragi castigatori!

09.01.2019, 19:27

Felicitari! Sa le folositi sanatosi!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola