Pastrarea galbenusurilor

Postat de susu in Tipsuri pe 9 Aug 2012, 14:43

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Pastrarea galbenusurilor:pentru ca formeaza o crust se freaca inainte cu zahar sau sare dupa caz. Daca faceti o prajitura din albusuri si nu stiti ce sa faceti cu galbenusurile atunci le congelati. Pentru dulciuri le amestecati cu 2-3 lingurite zahar pudra sau pt ciorbe, maioneze cu 1/2 sai 1 lingurita sare. Se pun in cutii inchise pe care se noteaza nr de galbenusuri, data si eventual gramajul sarii sau zaharului. Se mai pot pune in pungi dar inainte se congeleaza in suporturi de cuburi pt 3-4 ore dupa care se pun in pungi. Se pastreaza 6 luni la congelator. Se dezgheata in frigider 12-24 de ore sau la temperatura camerei. Retete: crema tiramisu, crema zahar ars, crema de vanilie, maioneze, ciorbe

 

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!