Taitei cu varza

de Corinuta in Paste, 25 Sep 2010 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g taitei lati
  • 1 varza potrivit de mare
  • 50 ml ulei
  • sare, piper macinat
  • 3-4 cartofi
  • 20 g unt
  • 3 linguri smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Se pun la fiert taiteii in 5 l de apa cu sare. Se fierb 8-10 minute, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca.

Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg, se zdrobesc si se amesteca cu untul si smantana.

Varza se toaca marunt, cubulete sau fidea si se caleste in ulei aprox jumatate de ora la foc potrivit invartind mereu. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se amesteca cu taiteii si se serveste cu piureul de cartofi..

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (16)

lira 1

29.09.2010, 20:47

ce dor mi s-a facut......... chiar nu am mai mancat de mult timp... ms ca mi-ai amintit

Corinuta 1

30.09.2010, 10:14

Nadina

Corinuta 1

30.09.2010, 10:14

Lira

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos de rosii