Andive umplute cu sfecla rosie

de - TABITA - in Salate, 20 Feb 2013 | 1708 vizualizari

 

Andiva, denumita si 'aurul alb', este cunoscuta pentru numeroasele ei beneficii.

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva
  • 1/2 sfecla rosie mica
  • 1/2 portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute cu sfecla rosie:

Andiva se curata de frunzele exterioare, se trece printr-un jet de apa, doar cateva secunde, altfel devine amara.


Se rade sfecla rosie pe razatoarea mica sau se toaca la robotul de bucatarie. Se umple andiva cu sfecla rosie. Se stoarce portocala si se stropeste pe deasupra cu sucul de portocala.

 

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu un sandwich. Mie imi place combinatia asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

20.02.2013, 17:58

- TABITA - 1

20.02.2013, 18:07

Multumesc gaby
Multumesc Motan

mihaelar63 1

07.04.2013, 20:47

Atat de simplu de preparat !!! Aciditatea la sfecla o da portocala , dar si fara sare ?
De fapt am mai baut suc de sfecla , are sodiu si nu am simtit ca ar trebui sare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!