Aperitiv cu chorizo

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2018 | 2465 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"
Foarte usor de facut si nimic nu este mai bun decat un aperitiv de casa!
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/aperitiv-cu-chorizo.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g de carnat chorizo
  • 120 g de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 140 ml de lapte
  • 2 oua
  • 40 g de cascaval ras
  • 2 c à s de parmezan ras
  • sare, piper
  • 1 lingura de cimbru uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu chorizo:

Incalziti cuptorul la 200°C

Indepartati pielea si taiati carnatul in bucati mici.

In bolul robotului sau intr-un castron adanc amestecati faina cu praful de copt.

Puneti cascavalul ras, parmezanul ras, cimbrul uscat.

Amestecati si incorporati ouale unul cate unul.

Turnati treptat laptele, amestecand. Puneti carnatul, sare si piper si amestecati.

Umpleti formele (la nivel formele de madeleine si la 3/4 formele de muffin sau de cannelé).

Dati la cuptor : 12-15 minute pentru mini-madeleines si 15-18 minute pentru mini-cannelés.

Lasati sa se raceasca si scoateti din forma pe un grill.

Le puteti congela si scoate cand aveti nevoie sau invitati. Le dati la cuptor cateva minute.

TIPS-URI

1

reteta pentru 30 mini madeleines si 15 mini cannelés

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval