Aperitiv cu ciuperci

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2016 | 4404 vizualizari

 

Picnicoase si cam atat.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g bureti vineciori si galbiori
  • 180 g branza capra
  • 5 oua
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri smantana dulce
  • 250 g faina
  • piper alb
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei pentru uns formele
Portii: 86
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ciuperci:

Mai intai spalam bine buretii de impuritati si ii taiem cubulete mici. Curatam ceapa si o taiem marunt.Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei, nu foarte mult, apoi adaugam ceapa si buretii, sarea si piperul si lasam sa se caleasca cca 20 min. Separam galbenusurile de albusuri, Albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana obtinem o spuma tare. Peste galbenusuri punem branza rasa, smantana si amestecam bine, apoi adaugam mararul. Dupa ce am calit ceapa si buretii amestecam cu mixul de galbenusuri ,branza si smantana, omogenizam bine si adaugam faina cernuta. La final incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Ungem formele d esilicon cu ulei,eu am folosit niste forme micute de silicon, cu ajutorul unei lingurite umplem formele si dam tava la cuptorul preincalzit. Sunt gata cand incep s ase rumeneasca si se desprind pe margini. Nu le laud, astept vedictul......

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci trase in unt