Aperitiv cu ciuperci

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2016 | 1457 vizualizari

 

Picnicoase si cam atat.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g bureti vineciori si galbiori
  • 180 g branza capra
  • 5 oua
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri smantana dulce
  • 250 g faina
  • piper alb
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei pentru uns formele
Portii: 86
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ciuperci:

Mai intai spalam bine buretii de impuritati si ii taiem cubulete mici. Curatam ceapa si o taiem marunt.Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei, nu foarte mult, apoi adaugam ceapa si buretii, sarea si piperul si lasam sa se caleasca cca 20 min. Separam galbenusurile de albusuri, Albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana obtinem o spuma tare. Peste galbenusuri punem branza rasa, smantana si amestecam bine, apoi adaugam mararul. Dupa ce am calit ceapa si buretii amestecam cu mixul de galbenusuri ,branza si smantana, omogenizam bine si adaugam faina cernuta. La final incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Ungem formele d esilicon cu ulei,eu am folosit niste forme micute de silicon, cu ajutorul unei lingurite umplem formele si dam tava la cuptorul preincalzit. Sunt gata cand incep s ase rumeneasca si se desprind pe margini. Nu le laud, astept vedictul......

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu ciuperci-0
Aperitiv cu ciuperci-1
Aperitiv cu ciuperci-2
Aperitiv cu ciuperci-3
Aperitiv cu ciuperci-4
Aperitiv cu ciuperci-5
Aperitiv cu ciuperci-6
Aperitiv cu ciuperci-7
Aperitiv cu ciuperci-8
Aperitiv cu ciuperci-9
Aperitiv cu ciuperci-10
Aperitiv cu ciuperci-11
Aperitiv cu ciuperci-12
Aperitiv cu ciuperci-13
Aperitiv cu ciuperci-14
Aperitiv cu ciuperci-15

COMENTARII (8)

Rocsi

Rocsi 1

05.06.2016, 18:49

simona72

simona72 1

08.06.2016, 09:13

Deastia am mancat mai multi :">

diaconta

diaconta 1

09.06.2016, 22:59

Cum as fi mancat si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!