Aperitiv cu ciuperci

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2016 | 1901 vizualizari

 

Picnicoase si cam atat.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g bureti vineciori si galbiori
  • 180 g branza capra
  • 5 oua
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri smantana dulce
  • 250 g faina
  • piper alb
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei pentru uns formele
Portii: 86
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ciuperci:

Mai intai spalam bine buretii de impuritati si ii taiem cubulete mici. Curatam ceapa si o taiem marunt.Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei, nu foarte mult, apoi adaugam ceapa si buretii, sarea si piperul si lasam sa se caleasca cca 20 min. Separam galbenusurile de albusuri, Albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana obtinem o spuma tare. Peste galbenusuri punem branza rasa, smantana si amestecam bine, apoi adaugam mararul. Dupa ce am calit ceapa si buretii amestecam cu mixul de galbenusuri ,branza si smantana, omogenizam bine si adaugam faina cernuta. La final incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Ungem formele d esilicon cu ulei,eu am folosit niste forme micute de silicon, cu ajutorul unei lingurite umplem formele si dam tava la cuptorul preincalzit. Sunt gata cand incep s ase rumeneasca si se desprind pe margini. Nu le laud, astept vedictul......


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

05.06.2016, 18:49

simona72 1

08.06.2016, 09:13

Deastia am mancat mai multi :">

diaconta 1

09.06.2016, 22:59

Cum as fi mancat si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci trase in unt