Aperitiv oua umplute pe pat de ciuperci (fara maioneza)

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2018 | 700 vizualizari

 

  Mi-a venit aceasta idee cu patul de ciuperci dorind sa mai schimb monotonia oualor umplute traditionale.
 ,, Bunatati de Paste "

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 linguri otet
  • 100 gr sunca de porc
  • 1 borcan de ciuperci champignon
  • boia ardei
  • piper macinat
  • sare
  • patrunjel verde
  • Sos :
  • 1 lingura mustar cu hrean 
  • 1 lingura mustar frantuzesc boabe 
  • 4 linguri iaurt grecesc 
  • 150 ml ulei 
  • sare 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute pe pat de ciuperci (fara maioneza):


  1. Ouale se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si otet.

  2. Dupa 15-20 minute se scurg ouale de apa fierbinte si se pun in apa rece.

  3. In timpul in care fierb ouale preparati sosul prin amestecarea ingredientelor date. Uleiul se pune in fir subtire, amestecand ca la maioneza.

  4. Decojiti ouale si le taiati jumatati.

  5. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.

  6. Taiati sunca de porc cubulete marunte si o amestecati cu putin sos, boia,piper si galbenusurile zdrobite.

  7. Gustati aceasta compozitie si o sarati daca este nevoie.

  8. Se iau jumatatile de albus si se umplu cu pasta de galbenus cu sunca.

  9. Sosul cu mustar se amesteca cu ciuperci si patrunjel verde tocat.

  10. Distribuiti sosul cu ciuperci o parte pe un platou.

  11. Asezati ouale pe patul cu ciuperci.

  12. ,,Imbracati'' totul cu restul de sos.

  13. Decorati ouale umplute cu patrunjel verde si boia.

  14. Pana la servire dati platoul la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute pe pat de ciuperci (fara maioneza)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

19.04.2018, 13:08

Xana , pentru mine , da . Fara a mai fi inecate intr-o maioneza greu digerabila

Panacris 1

20.04.2018, 09:00

miki_a 1

20.04.2018, 10:44

Un aperitiv grozav, datorită sosului mult mai ușor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua Benedict