Aperitiv saratele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 1 praf de copt
  • 200 g unt
  • 4 linguri pline de untura
  • 1 plic chimen
  • 1 lingurita sare
  • 500 g branza telemea de vaca sarata
  • 100 g branza de oi
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele:

Intr-un bol, dam branza prin razatoare, adaugam sare, chimenul, amestecam, dupa care adaugam laptele in care am dizolvat praful de copt, untura, untul moale la temperatura camerei.


Adaugam faina treptat, pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa.


Daca nu ne grabim, invelim in folie alimentara si dam la rece, 30 minute.


Facem bilute si le coacem la forma unsa cu putin ulei si incinsa bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

19.04.2017, 20:31

O sa iau cateva ca merg de minune cu ceaiul meu!

Lau 1

19.04.2017, 21:56

Trimit 😄

Catalina L 1

23.04.2017, 20:19

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen