Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
tarte si placinte rumenite si iscusite
In primul rand pregatim aluatul, amestecam faina, untul, sarea si oule. Nu trebuie sa framantam mult, trebuie sa formam o biluta. Introducem in frigider pe o ora sau de preferat peste o noapte.
Curatam ceapa si taiem in rondele. Topim 80 gr unt intr-o tigaie, introducem ceapa, si calim pe foc mic in timp de 20-25 de minute pana se caramelizeaza. Adaugam zaharul si amestecam in continuu, apoi adaugam otetul de balsamic si putina sare, apoi gatim pentru 5 minute si luam de pe foc.
Incalzim cuptorul. Scoatem aluatul din frigider, rulam si punem intr-o forma de tarta. Introducem in cuptorul bine incins pentru 15-20 de minute.
Scoatem aluatul, turnam dulceata de ceapa rosie peste aluat, taiem felii de cascaval si decoram tortul.
Introducem aluatul in cuptor pentru 10 minute.
1
in dulceata se mai poate adauga rozmarin
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult