Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acesti ardei sunt buni in timpul iernii pentru supa de ardei umpluti sau ardei scazuti .
Iarna cand nu mai stim ce sa gatim apelam la produsele din camara si rezolvam problema .
Se aleg ardei frumosi si sanatosi, se spala, se curata de cotoare.
Se umple un ardei cu sare si se goleste sarea dintr-un ardei in altul fara sa-i scuturam pentru a ramane sare pe peretii ardeiuluI .Procedam la fel cu toti ardeii .
In fiecare arddei se pune o bucatica de hrean .
Spalam borcane de 800 de grame , sunt cele mai potrivite pentru o mancare .
Asezam ardeii cat mai inghesuiti in borcan si din loc in loc punem radacini de hrean .
Facem o solutie de apa cu sare (100 grame sare la 1 litru de apa) amestecam sa se dizolve bine sarea si turnam peste ardei .
Punem deasupra ardeilor 2 radacini de hran si capsam borcanele, le asezam in camara, cu o zi inainte sa-i gatim ii punem la desarat .
Pofta buna !!!
1
hreanul pus in ardei ii tine tari .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult