Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor

de Lau in Mancaruri de legume, 13 Ian 2020 | 2282 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun”

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei iuti
  • 250 g branza cu smantana
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 2 felii de sunca
  • 2 felii de salam
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit oregano
  • 1 l apa
  • sare
  • boabe de piper
  • 200 ml otet
  • 1 foaie de dafin
  • oregano
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri dulceata de corcoduse
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor:

Intr-o oala punem apa cu otet si condimente dupa gust.

Curatam ardeii de cotoare si seminte. Din moment ce fierbe apa, adaugam ardeii si fierbem 3 min.

Scoatem ardeii in apa rece cu gheata, ii scoatem sa se scurga bine de apa.

Intr-un bol amestecam branza cu branza topita, salamul taiat cubulete, condimente dupa gust.

Ii umplem cu lingurita, ii asezam in tava, adaugam 2 catei de usturoi curatati, 3 catei intregi, dulceata de corcoduse, oregano si dam la cuptorul cca 15 min pance ce branza se topeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

vasimur 1

14.01.2020, 17:56

Panacris 1

15.01.2020, 20:17

Woww ce combinații!

gaby_gabytza 1

17.01.2020, 12:21

faina combinatia

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu lamaie